RESURSE

Îți punem la dispoziție cea mai variată gamă de fundaluri printate la rezoluție HD, din România! Poți alege din aproximativ 75 de fundaluri printate, special selectate pentru a se încadra pe tematica oricărei petreceri: nuntă / botez / majorat / aniversare.

Backdrop-ul ales va fi prezent fizic la locație, în locul unde este instalată cabina foto sau oglinda magică, astfel că va fi vizibil pentru toți invitații. Poți alege acest fundal astfel încât să se potrivească atât cu decorul din sala de eveniment, cât și cu tematica aleasă - un photocorner perfect!

Datorită tehnologiei Greenscreen (Chroma), poți alege înainte de eveniment între 1 și 6 fundaluri digitale, pe care oaspeții tăi se pot fotografia în timpul evenimentului, la cabina foto (aceste fundaluri nu sunt disponibile pentru oglinda magică). Fiecare invitat va putea alege pe ce fundal să facă fotografia atunci când ajunge în fața cabinei. Astfel ne asigurăm că toată lumea are motive pentru a revizita colțul foto și pentru a încerca mai multe fundaluri.

Fizic la locație va fi prezent un panou verde, iar schimbarea fundalului se face în timp real, printr-un singur click!

Personalizează-ți fotografia la cabina foto și oglinda magică, exact așa cum îți dorești! Poți alege gratuit din peste 1000 de design-uri de print - fotografii colaj 10x15cm (landscape sau portret) sau 5x15cm (photostrips / semn de carte).

Ce putem face? Putem adăuga pe print o fotografie cu voi din ziua evenimentului, putem personaliza experiența cu elemente preluate din invitația voastră sau poți primi o propunere grafică făcută custom, de la un designer grafician specializat.

Cu ajutorul Guestbook-ului din lemn, personalizat cu numele și data evenimentului vostru, ai o modalitate minunată de a captura gândurile, urările și amintirile invitaților tăi într-un singur loc. Poți reveni la aceste urări de-a lungul anilor și să-ți amintești cu drag momentele împărtășite în ziua nunții tale.

Venim cu toate ustensilele necesare realizarii albumului guestbook pentru nunta sau botez - markere, lipici, stickere. Operatorul nostru specializat ii va invita pe oaspeti sa iti lase un gand scris si se va asigura ca la finalul evenimentului ai un album complet.