ANIVERSARE

Momentul unei aniversări sau a unui majorat reprezintă trecerea într-o nouă etapă a vieții, plină de realizări și noi începuturi.

Află mai jos cum poți integra serviciile Flashbox la o petrecere de majorat sau la o petrecere aniversară, astfel încât să ai parte de fotografii memorabile și de o experiență 360 video interactivă.

CE SERVICII POȚI INTEGRA
LA PETRECEREA DE MAJORAT/ANIVERSARE?

Cabină Foto Retro/Vintage

Amplasează cabina foto într-un loc strategic, unde invitații să se poată fotografia și să păstreze amintiri distractive, cu zâmbete sincere. Ce aduce un plus aici? Faptul că îți poți personaliza fotografia printată în ton cu tematica evenimentului și că poți alege fundalul din spatele invitaților dintr-o gamă variată de peste 70 opțiuni, astfel încât acesta să se potrivească cu tematica sălii de eveniment.

Cabina Foto Vintage
cabina foto retro bucuresti nunta botez aniversare corporate
1 mirror

Glamour Mirror

Această oglindă magică poate fi alegerea potrivită atunci când vine vorba de un majorat. Piesa de atracție centrală a evenimentului, unde invitații se pot vedea exact ca într-o oglindă reală, aceasta reprezintă un element de decor spectaculos și elegant.

Vrei o ofertă?

Accesează configuratorul nostru și vei primi o ofertă bazată pe nevoile tale

360 Video Booth

Platforma 360 Selfie pe care o folosim este un dispozitiv de ultimă generație, care filmează cu o cameră profesională GoPro, la rezoluție 4K. Luminile de studio pe care le utilizăm ne permit să realizăm videoclipuri 360 chiar și în condiții de iluminare scăzută, iar soft-ul ne oferă posibilitatea de a personaliza clipul prin adăugarea numelui sărbătoritului, a unor elemente grafice și nu în ultimul rând, efecte speciale care vor face ca fiecare clip să fie special.

Litere Luminoase

Literele volumetrice luminoase pot fi folosite ca elemente de decor la majorat sau aniversare, atât la interior (în fața scenei, în lobby), cât și la exterior (pe pajiște, lângă piscină, etc.). Îți punem la dispoziție orice literă, cifră și câteva caractere speciale, astfel încât să poți forma orice cuvânt îți dorești.

Lasă în grija noastră
momentele care contează!