NUNTĂ

Îți punem la dispoziție o gamă diversă de servicii de entertainment, precum și o echipă profesionistă, care acordă atenție micilor detalii, astfel încât evenimentul tău să fie lipsit de stres.

De la cabine foto și oglinzi magice, până la photobus și prosecco van, avem toate atuurile pentru o nuntă de poveste.

CE SERVICII OFERIM?

Cabină Foto

Cabina foto este acel element fun, care oferă invitaților o experiență interactivă. Un alt motiv pentru care poți închiria cabina foto, este pentru a înlocui clasicele marturii de la evenimente. Poate că acest trend a început acum câțiva ani ca un moft, însă s-a transformat în must-have, pentru cei care își doresc o nuntă cu amintiri de neuitat.

Cabina Foto Vintage
cabina foto retro bucuresti nunta botez aniversare corporate
1 mirror

Glamour Mirror

Oglinda magică pe care o folosim este un concept unic în România, atât prin designul clasic și elegant, cât și prin modul de fotografiere. Poți alege acest dispozitiv pentru nunta ta, dacă îți dorești un photocorner care să fie apreciat de toți invitații.

360 Video Booth

Platforma 360 Selfie este o alegere ideală pentru nuntă, dacă vrei să experimentezi distracția la un alt nivel, alături de cei dragi. Clipurile sunt filmate la rezoluție 4k, folosind cele mai noi camere GoPro. Invitații tăi au acces instant la ele, prin QR Code.

Vrei o ofertă?

Accesează configuratorul nostru și vei primi o ofertă bazată pe nevoile tale

photobus

Photobus

Un concept de photocorner absolut genial, super instagramabil, care va fi piesa centrală a oricărei nunți. Un Volkswagen T3 restaurat cu grijă, în care am adăugat o cabină foto, ca tu să poți experimenta feelingul retro atemporal, alături de cei dragi.

Prosecco Van - Lemonade Bar - Bere Artizanala

Acest Piaggio Ape aduce vibe-ul italian la evenimentul tău, unde tu și invitații tăi puteți servi împreună un pahar de prosecco sau limonadă. Acest triciclu clasic este convertibil, astfel că îl poți folosi atât ca Prosecco Van, cât și ca Lemonade Van.

prosecco van lemonade bar

Sună bine până aici?

Te invităm să îți configurezi propriul pachet de servicii pentru a obține o cotație.

fum greu artificii vulcan

Fum Greu - Artificii Vulcan

Fumul greu creează impresia de dans în nori, ascunde posibile mișcări neîndemânate și te ajută să scapi de emoții. Totodată, e nelipsit dacă îți dorești fotografii inedite de la primul dans în calitate de soț și soție. Acest serviciu pentru nuntă se completează perfect cu serviciul de artificii vulcan de interior și creează un cadru superb pentru poze.

Litere Luminoase

Literele volumetrice luminoase pot fi folosite ca elemente de decor la nuntă, atât la interior (în fața mesei de prezidiu, în fața scenei, în lobby), cât și la exterior (pe pajiște, lângă piscină, etc.). Îți punem la dispoziție orice literă, cifră și câteva caractere speciale, astfel încât să poți forma orice cuvânt îți dorești.

Lasă în grija noastră
momentele care contează!