DESPRE NOI

POVESTEA FLASHBOX

Pe scurt. Fără bla bla!

Sincer, cabina foto Flashbox a luat naștere pe o terasă în Drumul Taberei, la o pizza și-o bere, la îndemnul unor prieteni foarte apropiați. Ar fi multe de povestit, dar ne-am gândit să îți prezentăm varianta scurtă, fără bla bla – în caz că nu ai timp de povești! Aveam cunoștințele deja, atât despre fotografie cât și despre cabina foto, așa că am decis să facem o încercare – și au trecut câțiva ani de când oferim cu drag zâmbete, amintiri de neuitat și experiențe faine.

ÎN SPATELE CORTINEI

FAMILIA ȘI PRIETENII

Am uitat să mă prezint, nu? Eu sunt Cosmin Podariu sau mai bine zis – unul din oamenii care au pus Flashbox în mișcare. Totul a început în vara lui 2016, într-o perioadă în care – să fiu sincer – cochetam de câteva luni deja cu ideea de cabină foto. În viața mea prietenii au un rol foarte important, nu pot decât să le fiu recunoscător pentru că mi-au fost aproape și au avut încredere în viziunea mea. Ei m-au convins că aveam ceva mai mult de oferit pe piața serviciilor de entertainment din București și România, față de ceea ce exista în momentul respectiv. Numele a venit la scurt timp și ni s-a părut ceva natural și firesc. Mai departe, pas cu pas, fiecare decizie luată a condus Cabina Foto Flashbox până unde este azi – întotdeauna alături de familie și prieteni.

EXPERIENȚA

Ideea de bază a fost mereu aceea de a oferi o experiență unică și personalizată, în toate aspectele cabinei foto. Dacă ai răsfoit site-ul până aici, înseamnă că ai tras deja concluzia – nu ne plac opțiunile “standard”, opțiunile limitate. De aceea oferim tuturor posibilitatea de a alege unul sau mai multe fundaluri, dintr-o bază de mii de fundaluri, fie prin tehnologia Green Screen, fie un fundal printat. Și mai e desigur, photo corner-ul, panoul floral, etc. Design-ul și grafica? Îți spun cu mâna pe inimă, am avut clienți pentru care am făcut și 10 propuneri de grafică, nu pentru că n-am nimerit-o din prima, ci pentru că am avut inspirație pe tematică și ne-a făcut plăcere. Plicuri personalizate, cabina colantată, you name it. Ne plac provocările și mai ales zâmbetul de pe buzele clienților atunci când le depășim așteptările.

MOMENTS FOR LIFE

Motto-ul nostru. Așa cum am spus încă de la început, cabina foto pentru noi, înseamnă mai mult decât print nelimitat, plicuri, magneți și alte lucruri fizice. Nu a fost niciodată vorba despre lucrurile palpabile, iar dacă asta ai crezut când ai văzut prima oară o cabină foto, sper ca până acum să-ți fi schimbat opinia. Oricând te-ai găsi în fața cabinei foto Flashbox, un lucru e clar. Sunt slabe șanse să fii singur. De cele mai multe ori, vei fi inconjurat de familie, prieteni sau colegi de muncă, trăind clipa! De aceea și “Moments for Life”, pentru că o cabină foto e despre momente, trăiri, senzații, e despre amintirile care câștigă lupta cu timpul.

ECHIPA FLASHBOX

Cosmin

Norbert

Carla

Andreea

Andrei

Adrian

Lasă în grija noastră
momentele care contează!