BOTEZ

Botezul este unul dintre cele mai emoționante și speciale evenimente din viața unei familii, marcând începutul unei noi călătorii. Petrecerea de botez reprezintă un moment de bucurie și aduce împreună familia extinsă și prietenii apropiați.

Te invităm să descoperi gama de servicii Flashbox care pot fi folosite la o petrecere de botez, atât pentru a crea experiențe inedite, cât și pentru a captura acele amintiri frumoase alături de apropiați.

CE SERVICII POȚI INTEGRA
LA PETRECEREA DE BOTEZ?

Cabină Foto Retro/Vintage

Cabina foto este acel serviciu nelipsit de la petrecerea de nuntă sau botez, în ultimii ani. Poți închiria acest serviciu fie că vrei să înlocuiești clasicele marturii, fie că vrei să le oferi invitaților posibilitatea de a se amuza pe cinste la photocorner și să ia acasă fotografii printate de cea mai bună calitate.

Cabina Foto Vintage
cabina foto retro bucuresti nunta botez aniversare corporate
1 mirror

Glamour Mirror

Oglinda magică pe care o folosim este un concept unic în România, atât prin designul clasic și elegant, cât și prin modul de fotografiere inovator. Cu ajutorul ei, vei oferi invitaților o experiență interactivă și cu adevărat memorabilă. Dacă îți dorești un element rafinat pentru petrecerea de botez, atunci oglinda foto este alegerea potrivită.

Vrei o ofertă?

Accesează configuratorul nostru și vei primi o ofertă bazată pe nevoile tale

Prosecco Van - Lemonade Bar - Bere Artizanală

Acest Piaggio Ape aduce vibe-ul italian la evenimentul tău, unde tu și invitații tăi puteți servi împreună un pahar de prosecco sau limonadă. Acest triciclu clasic este convertibil, astfel că îl poți folosi atât ca Prosecco Van, cât și ca Lemonade Van.

prosecco van lemonade bar

360 Video Booth

Vrei să experimentezi distracția la un alt nivel? Atunci o platformă selfie 360 ar trebui să fie tot ce îți trebuie. Clipurile sunt filmate la rezoluție 4k, folosind cele mai noi camere GoPro. Invitații tăi au acces instant la ele, prin QR Code. Dacă ai o petrecere de botez cu peste 100 de invitați, poți opta pentru un pachet Combo, format din cabina foto sau oglinda magică și platforma 360 selfie, pentru o experiență completă.

Litere Luminoase

Literele volumetrice luminoase pot fi folosite ca elemente de decor la botez, atât la interior (în fața mesei de prezidiu, în fața scenei, în lobby), cât și la exterior (pe pajiște, lângă piscină, etc.). Îți punem la dispoziție orice literă, cifră și câteva caractere speciale, astfel încât să poți forma orice cuvânt îți dorești.

Lasă în grija noastră
momentele care contează!