Prelucrarea Datelor

> Cine suntem

FLASHBOX este o companie Înregistrata in România, având sediul social in Bucuresti, Str. Calea Rahovei, nr. 330, Sector 5, înregistrată la Registrul Comerțului cu nr. J40/12180/2016, având Codul Unic de Identificare fiscală 36531208 (neplătitor de TVA).

 

> Date personale pe care le prelucrăm

Politica noastră personală de confidențialitate a datelor reglementează utilizarea și stocarea datelor dumneavoastră.

FLASHBOX este un operator de date cu caracter personal. Colectăm următoarele tipuri de date personale de la dvs.:

 • Nume și prenume
 • E-mail
 • Număr de telefon
 • Detalii de facturare și plată
 • Număr și serie CI / CNP

 

> De ce avem nevoie de ele

Avem nevoie de datele dvs personale pentru a vă oferi următoarele servicii:

Cabină foto / Hashtag Printer / Gif Booth

 • Nume și prenume – avem nevoie de aceste date pentru a redacta contractul de prestări servicii
 • E-mail – adresa de e-mail o folosim pentru a vă comunica oferta personalizată pentru prestarea serviciilor la evenimentul dvs. și pentru a stabili detaliile ulterioare, cum ar fi semnarea contractului, detaliile grafice, etc.
 • Număr de telefon – vă vom contacta pentru a ne asigura că mailul de ofertă a ajuns la dumneavoastră, precum și pentru a clarifica orice detalii care altfel ar fi dificil de stabilit/explicat prin e-mail
 • Adresa de facturare – avem nevoie de aceste date pentru a vă emite factura
 • Număr și serie CI / CNP – avem nevoie de aceste date pentru a redacta și semna contractul de prestări servicii

Cu consimțământul dumneavoastră, am dori să prelucrăm și următoarele date cu caracter personal Newsletter FLASHBOX:

 • Nume și prenume – avem nevoie de aceste informații pentru a vă comunica într-un mod mai personal
 • E-mail – avem nevoie de aceste informații pentru a putea trimite newsletter-ul

Descărcarea de fotografii în format electronic din secțiunea “DOWNLOAD” presupune introducerea adresei dvs. de email. Făcând acest lucru, vă exprimați acordul ca e-mail-ul dvs. să fie folosit pentru a primi Newsletter-ul Flashbox, conținând cele mai noi oferte și promoții. Va puteți dezabona din e-mail, printr-un singur click sau trimițând un e-mail la dpo@flashbox.ro .

> Ce facem cu ele

Datele dumneavoastră personale sunt stocate și prelucrate în cadrul companiei FLASHBOX S.R.L. situată în România. Datele dvs personale pentru newsletter vor fi încărcate în Mailchimp, care va acționa ca împuternicit pentru FLASHBOX. Procesatorul operează livrarea newsletter-ului nostru. Politica lor de confidențialitate poate fi consultată la Mailchimp.

 

> Cât timp păstrăm datele cu caracter personal

Pentru newsletter vom păstra datele dumneavoastră cu caracter personal doar pe durata de viață a newsletter-ului sau până când ne veți notifica că nu mai doriți să primiți newsletter-ul. După această perioadă, datele dumneavoastră personale vor fi distruse ireversibil.

Pentru contractele încheiate cu FLASHBOX și pentru facturile emise, datele dvs personale care sunt cuprinse în documentele financiar-contabile sau în documente care se anexează documentelor financiar-contabile, vor fi păstrate 10 ani conform dispozițiilor art. 38 din Anexa 1 la Ordinul nr. 2634/2015 privind documentele financiar-contabile, emis de Ministerul Finanțelor Publice și nu vor fi accesate în niciun alt scop decât scopul legal pentru care sunt arhivate. După 10 ani aceste date vor fi distruse.

 

> Care sunt drepturile dvs

Dacă aveți motive să credeți că orice date personale pe care le deținem despre dvs sunt incorecte sau incomplete, aveți dreptul să solicitați să vedeți aceste informații, să le rectificați sau să cereți să fie șterse, să solicitați restricționarea prelucrării sau să vă opuneți prelucrării și de asemenea aveți dreptul la portabilitatea datelor . Pentru exercitarea acestor drepturi va rugam sa ne contactati la dpo@flashbox.ro

Dacă doriți să înaintați o plângere legată de modul în care v-am procesat datele personale, contactați responsabilul cu protecția datelor la următoarea adresa de e-mail dpo@flashbox.ro. Responsabilul cu protecția datelor va lua legătura cu dumneavoastră pentru a soluționa problema ridicată.

De asemenea puteți contacta Autoritatea Națională de Supraveghere a Prelucrării Datelor cu Caracter Personal la www.dataprotection.ro și puteți depune o plângere la ei.