Selfie Instagram Booth

Hashtag Printer

Snap. Tag. Print.

Lansezi un produs nou? Rebranding? Petrecerea de vară a companiei? Nuntă modernă?

Ce-ar fi dacă la evenimentul tău oaspeții ar fi fotografii oficiali? Fără momente pierdute, doar mai multă socializare! Pe scurt, printăm fotografiile postate de invitați pe Instagram. Este o inovație și o resursă utilă pentru orice departament de marketing(dacă ținem cont de creșterea înregistrată de Instagram în ultimii 2 ani), dar și un truc pentru a aduce invitații împreună la evenimente private nonconformiste.

Oricare ar fi ocazia, cu pachetele Instagram Booth / Hashtag Printer poți fi sigur că evenimentul tău e bine reprezentat pe rețelele de socializare.  Suplimentar, îți putem pune la dispoziție încă un asistent foto, care să fotografieze evenimentul cu telefonul și să le încarce pe Instagram(plus print pe loc, la toate fotografiile încărcate). Și dacă tot am menționat mai sus “nuntă modernă”, unul din serviciile opționale e bineînțeles, albumul Guestbook. Din social media, direct pe hârtie 🙂

Nu știi sigur dacă acest serviciu e potrivit pentru evenimentul tău? Scrie-ne pe office@flashbox.ro și te vom ajuta să iei cea mai bună decizie.

Cum funcționează

Foarte simplu. Invitații tăi trebuie doar să facă fotografii cu propriile telefoane (oricum fac asta, nu?).  Aplică filtre și le încarcă pe Instagram folosind un hashtag unic pentru eveniment. Datorită acestui hashtag unic, fotografiile vor apărea direct în galeria noastră, de unde softul nostru smart le va printa, pe loc. Fotografiile vor fi expuse lângă stația noastră de printare, de unde invitații pot să le ridice oricând în timpul evenimentului.

Cum funcționează

Foarte simplu. Invitații tăi trebuie doar să facă fotografii cu propriile telefoane (oricum fac asta, nu?).  Aplică filtre și le încarcă pe Instagram folosind un hashtag unic pentru eveniment. Datorită acestui hashtag unic, fotografiile vor apărea direct în galeria noastră, de unde softul nostru smart le va printa, pe loc. Fotografiile vor fi expuse lângă stația noastră de printare, de unde invitații pot să le ridice oricând în timpul evenimentului.

Fă o fotografie cu telefonul mobil  

Postează fotografia pe Instagram cu hashtagul unic al evenimentului 

Ridică fotografia de la statia noastră de printare

Selfie Hashtag Printer

Modele layout

Vorbim de Instagram, nu? Atunci e simplu și elegant – un singur layout(10×15 portret, 1 cadru), ce poate fi personalizat și customizat în fel și chip. Echipa noastră se va asigura că designul fotografiei se potrivește cu linia de design a evenimentului.

Pachete Hashtag Printer

3 ORE* | 4 ORE | 5 ORE | 6 ORE | 7 ORE | 8 ORE | FULL HOUSE

SERVICII INCLUSE

 • Semn cu hashtagul evenimentului
 • Tablă cu instrucțiuni
 • Tablă pentru expunerea fotografiilor printate
 • Imprimantă premium (1 print/12 secunde)
 • Printuri nelimitate
 • Design print 100% personalizat
 • Plicuri kraft & benzi magnetice (1×4 cm)
 • Stocare fotografii galerie privată

SERVICII OPȚIONALE

  • Fotograf adițional Iphone/Samsung
  • Album Guestbook
  • Magneți integrali – toată suprafața fotografiei
  • Memorie USB
  • Plicuri personalizate
  • Fundal printat
  • Propsuri & recuzită

*Pachetul de 3 ore e disponibil în toate zilele săptămânii, mai puțin sâmbăta.

Soluții personalizate, prețuri personalizate!

Fiecare eveniment e unic, astfel încât prețul se conturează în funcție de particularitățile fiecăruia. 

“Din telefon pe hârtie, în câteva secunde!”

“Din telefon pe hârtie, în câteva secunde!”

“Din telefon pe hârtie, în câteva secunde!”

Hashtag Printer

Potrivit pentru evenimentul tău?

Hashtag printer este pentru oameni foarte conectați în social media, pentru cei care respiră Facebook și Instagram! Seamănă cu procesul folosit la cabina foto, dar este totuși atât de diferit! Aici, momentele frumoase, reale, naturale de la evenimentul tău sunt surprinse și văzute prin ochii invitaților. Pachetele acestui serviciu sunt perfecte pentru a aduce oamenii împreună, atât la evenimente mici cât și la evenimente mari, fie că e vorba de petreceri private, nunți, corporate branding sau festivaluri.

Dacă vrei ceva „outside the box” la evenimentul tău, pentru a îți promova brandul sau pur și simplu pentru a fi awesome pe Instagram, Hashtag Printer e pentru tine!

Ești pregătit pentru momente inedite cu Flashbox?

Relaxează-te și lasă cabina foto să întrețină atmosfera!

Întrebări frecvente - Hashtag Printer

CUM SE INSTALEAZĂ STAȚIA DE PRINTARE?

Asistentul sociabil si prietenos ajung la locație cu o oră înainte de începerea intervalului de închiriere, pentru face instalarea și rămâne pe tot parcursul evenimentului pentru a se asigura că totul funcționează perfect și bineînțeles, pentru a încuraja oamenii să facă fotografii.

 

CE TREBUIE SĂ PUN LA DISPOZIȚIA VOASTRĂ PENTRU INSTALARE?

Pentru a instala, e necesar un spațiu de 1m x 2m, cu podea dreaptă, fără denivelări și acces la o sursă de curent(nu mai departe de 10m).

 

AVEȚI NEVOIE DE CONEXIUNE INTERNET?

Venim cu propriul router 4G, însă dacă locația are WIFI funcțional, ne puteți ajuta cu detalii de conectare – doar în cazul în care întâmpinăm probleme la raza de acoperire a operatorului nostru.  

 

CÂT DUREAZĂ SĂ SE PRINTEZE O FOTOGRAFIE?

Imprimanta noastră nu e ca cele obișnuite de birou. Ca la cabina foto, și la hashtag printer timpul de printare pentru o fotografie e de 12 secunde.

CE SE ÎNTÂMPLĂ DACĂ UNII DIN INVITAȚII NOȘTRI NU AU CONT DE INSTAGRAM?

Nici o problemă. Asistentul tău prietenos și sociabil va fi mai mult decât bucuros sa facă o fotografie cu telefonul nostru și să o încarce pe contul nostru de Instagram.

 

CE SE ÎNTÂMPLĂ CU FOTOGRAFIILE DUPĂ EVENIMENT?

Toate fotografiile încărcate pe instagram cu hashtagul evenimentului vor fi salvate automat. După eveniment, echipa noastră le va urca pe galeria privată dedicată evenimentului, pentru ca invitații să le poată descărca.

 

CINE DECIDE CARE E HASHTAGUL UNIC AL EVENIMENTULUI?

Cheia e la tine! Hashtagul poate fi oricare, ideea de bază e să fie unic, pentru a ne asigura că în galeria noastră nu apar și fotografii de la utilizatori Instagram din Paris sau New York. Dacă nu te poți decide, suntem bucuroși să te ajutăm.

 

CUM VOR FI PRINTATE FOTOGRAFIILE?

Format 10x15cm, mod portret, 1 cadru.

DACĂ E UN SINGUR CADRU, MAI POT PERSONALIZA FOTOGRAFIA?

Absolut. Exact ca pe instagram, cu rama personalizată desigur, fie însemne de branding, fie nume sau dată, etc.

 

POT PRINTA FOTOGRAFII DACĂ AM CONTUL DE INSTAGRAM PRIVAT?

Nu. Pentru a funcționa, e nevoie ca utilizatorii să aibe conturile publice.

 

EXISTĂ O LIMITĂ LA FOTOGRAFIILE PRINTATE?

Nu! Pentru fiecare încărcare pe Instagram cu hashtagul evenimentului, se va printa automat o fotografie 10×15 cm.

DACĂ URC FOTOGRAFIILE PE FACEBOOK FOLOSIND HASHTAGUL, FUNCȚIONEAZĂ?

Din păcate nu. Softul nostru e compatibil numai cu aplicația Instagram.

NEED MORE BRANDING. HOW?

Simplu, putem colanta Hashtag Printerul cu sigla și brandingul companiei tale. Putem la fel de bine, să realizăm o tablă de instrucțiuni sau o tablă pentru postarea fotografiilor, ambele cu însemnele distinctive ale companiei. Pentru asta, e nevoie ca echipa voastră de marketing să comunice îndeaproape cu echipa noastră de design.

Get ya selfie face on, hooman!

Get ya selfie face on, hooman!
This error message is only visible to WordPress admins

Error: API requests are being delayed for this account. New posts will not be retrieved.

There may be an issue with the Instagram Access Token that you are using. Your server might also be unable to connect to Instagram at this time.