Fundaluri foto

Indiferent ce pachet alegi, fie că e vorba de cabina foto / hashtag printer / gif booth, ai inclusă opțiunea de fundal foto prin tehnologia Green Screen(Chroma). Dacă nu ești fan al fundalului verde și consideri că nu se încadrează în conceptul sau tematica petrecerii tale, poți alege un fundal printat, putem printa un fundal special pentru evenimentul tău sau te putem ajuta cu închirierea unui panou floral. Iar dacă nici asta nu e suficient, putem realiza un întreg foto corner, pe o tematică aleasă de tine. Sună bine, nu?

Green Screen - Chroma

Fundalurile de mai jos sunt doar o parte din cele folosite la evenimentele pe care le-am avut până în prezent. Ele nu sunt nicidecum limitate – dacă nu îți plac imaginile din colecția afișată suntem mai mult decât deschiși la a te ajuta cu noi sugestii(nu te costă nimic, so why not?). Tot ce trebuie sa faci e să ne spui cum ai vrea să arate imaginea pe care o vrei sau în ce tematică să se încadreze.

Fundaluri printate

Poți alege un fundal din colecția noastră sau putem printa unul nou pentru evenimentul tău.
Costul unui fundal printat este de 50 Euro.

This error message is only visible to WordPress admins

Error: API requests are being delayed for this account. New posts will not be retrieved.

There may be an issue with the Instagram Access Token that you are using. Your server might also be unable to connect to Instagram at this time.